Stacionar program

Stacionar progam je izuzetno zanimljiv jer svaki dan se može izjahivati prema rijeci Cetini u različitim smjerovima. Na rijeci je moguće i plivati sa konjima. Sinjski kraj je jako zanimljiv za jahanje jer ima dosta brdašaca, šuma, polja i priroda je dosta nedirnuta i sačuvana. Osim jahanja moguće je i razgledavanje grada Sinja koji ima jako zanimljivu prošlost, a najpoznatiji je po viteškoj igri Alci koja se neprekidno održava 300. godina, a Sinjski muzej svjedoči o tome. Gradski bazen također je u ponudi a udaljen je jedan kilometar od ranča.

Zbog blizine grada Trogira i Splita (30 kilometara) koji su Uneskom zaštićeni moguć je posjet obama gradovima i šoping u njima.

Hrana na ranču je autohtona sinjska koja je jako raznovrsna i bogata. Sinjski specijaliteti kao što su pašticada, pršut, cetinska pastrva, arambašići te domaća janjetina samo su neki od jela koji su nadaleko poznati u svijetu.

Konji su izrazito mirni te za svakog jahača se može naći idealan konj.

Sobe na ranču zadovolit će i naj izbirljivije, a svaka soba ima svoj tuš.

Naš ranč idealno je mjesto za odmor i rakreaciju, te osim jahanja postoji trim staza, nogometno igralište, teren za boćanje i prekrasna šetnica.

POSEBNA PONUDA

Na ranču imamo i veliki apartman s jakuzzijem i idealan je za mladence i bračne parove sa djecom.Za obitelj također imamo programe animiranja djece i školu jahanja za djecu i odrasle.